Σχετικά με εμένα

Επιθυμία μου είναι, μέσα από τις ιστοσελίδες αυτές, να βρείτε την έμπνευση, το κίνητρο που χρειάζεστε για να προχωρήσετε δυναμικά και αποφασιστικά στη ζωή σας. Να κάνετε τις επιλογές που εσείς επιθυμείτε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Αποστολή μου είναι να στηρίξω, να εμπνεύσω και να ανοίξω δρόμους σκέψης, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, χωρίς σύνορα και όρια, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, την υγεία, την ευεξία, την ψυχική τους ισορροπία και να ζήσουν αρμονικά με το περιβάλλον τους.

Η Φιλοσοφία μου

Ο εαυτός μας είναι ένα ανθρώπινο σύστημα. Το ανθρώπινο σύστημα, υπό την συστημική προσέγγιση, αποτελείται από οργανικά μέρη (εγκέφαλος – νους – σώμα), αλλά και τον συναισθηματικό και τον πνευματικό μας κόσμο, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις. Το πώς λειτουργούμε οργανικά είναι αποτέλεσμα βιολογικών παραγόντων, αλλά και του τρόπου που σκεφτόμαστε. Για την Συστημική σκέψη, επιπλέον στο οργανικό μέρος, επιδρούν και οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πώς είναι η σχέση με τον εαυτό σου; Πώς είναι η σχέση σου με τους σημαντικούς άλλους (γονείς, σύντροφος, παιδιά, φίλοι, κλπ); Τι σχέσεις θέλεις να έχεις με τους γύρω σου για να αισθάνεσαι καλά; Πώς μπορείς να πετύχεις την βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή, την εργασία και την υγεία σου;

Για όλα τα παραπάνω, τις απαντήσεις έχεις μόνο εσύ.

Πώς μπορώ να σας βοηθήσω:

Μπορείτε να κλείσετε μία ατομική συνεδρία μαζί μου ή να παρακολουθήσετε ένα από τα Ομαδικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

Για εταιρικά προγράμματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@drkatherineathanasiou.com

 

Σύντομο βιογραφικό

Η Δρ. Κατερίνα Αθανασίου είναι Συστημική Σύμβουλος, Θεραπεύτρια και Coach για ομάδες, άτομα και οργανισμούς. Σχεδιάζει και διεξάγει σεμινάρια και ομιλίες προσωπικής ανάπτυξης, ευεξίας και επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα επικοινωνίας και πωλήσεων, ενώ είναι επιχειρηματίας σε κοινωνικές και νεοφυείς επιχειρήσεις και μέλος σε ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς υγείας, ευεξίας και τουρισμού.

Δρ. Κατερίνα Αθανασίου

Υποστήριξη ατόμων, ομάδων και οργανισμών για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους στους τομείς των σχέσεων, της υγείας, της εργασίας και της ευημερίας τους γενικότερα

«Κάνε το επόμενο βήμα σου. Μικρό ή μεγάλο, θα είναι το δικό σου βήμα».

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
Skip to content