215 215 19 46 (Ώρες 9:00-21:00) drkatherineathanasiou@gmail.com

Δρ. Κατερίνα Αθανασίου

Η Δρ. Κατερίνα Αθανασίου είναι Συστημική Σύμβουλος, Θεραπεύτρια και Coach για ομάδες, άτομα και οργανισμούς. Σχεδιάζει και διεξάγει σεμινάρια και ομιλίες προσωπικής ανάπτυξης, ευεξίας και επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα επικοινωνίας και πωλήσεων, ενώ είναι επιχειρηματίας σε κοινωνικές και νεοφυείς επιχειρήσεις και μέλος σε ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς υγείας, ευεξίας και τουρισμού.

Η Κατερίνα Αθανασίου, ασχολείται με την Συστημική Συμβουλευτική και θεραπεία, την επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση σε ενήλικες και την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε παιδιά και ενήλικες.  Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία ως εκπαιδεύτρια στο χώρο της ανάπτυξης δεξιοτήτων παιδιών, ενώ έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης για εκπαιδευτικούς, μάνατζερ, επιχειρηματίες. Το 2004 ίδρυσε το 1ο κέντρο Εμπλουτισμένης Εκπαίδευσης για παιδιά και γονείς στην Ελλάδα, ενώ εισήγαγε και ανέπτυξε το πρόγραμμα Εμπλουτισμένης Εκπαίδευσης FasTrackids στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά (2004-2015).

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με την Συστημική Συμβουλευτική και το Συστημικό Coaching, αξιοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία παρέμβασης και από τους δύο χώρους. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ.Σ. (Κέντρο Συστημικής Θεραπείας & Συμβουλευτικής), αναγνωρισμένο μέλος της EFTA (European Family Therapist Association). Έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. στην ιατρική εταιρία ABH Medical group. Έχει Διδακτορικό στον Στρατηγικό Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,  Μεταπτυχιακό  στο Marketing Management (MΑ Middlesex University Business School, London) και πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Οι βασικές σπουδές της, εμπλουτίστηκαν από την αγάπη της για το χώρο της ψυχολογίας, όπου έκανε παράλληλα με την εργασία της 5ετής σπουδές στη Συστημική Συμβουλευτική & Θεραπεία (Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης Ανθρωπίνων Συστημάτων) και του Appreciative Inquiry (Κέντρο Συστημικής Συμβουλευτικής και Kensigton Consultation Centre London).

Η Κατερίνα Αθανασίου, χρησιμοποιεί κατά βάση την Συστημική προσέγγιση της «Σύντομης Εστιασμένης σε Λύσεις Θεραπείας» (Brief Solution Focus Therapy). Εμπλουτίζει τις θεραπείες και τα σεμινάρια της με τεχνικές από το χώρο της Θετικής Ψυχολογίας, της παρακινητικής συνέντευξης (Motivational Interviewing), του Appreciative Inquiry και του Systemic Coaching.

Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται επίσης με το χώρο της υγείας & ευεξίας, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους έμπνευση και ψυχολογική κυρίως υποστήριξη, ώστε να επιτύχουν στόχους υγείας, μακροζωίας και γενικότερης βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.  Έχει ακράδαντη πίστη στην δυνατότητα αλλαγής που μπορεί να επιτύχει ο καθένας αν το θελήσει και αγάπη για κάθε τι που μπορεί να βελτιώσει και να ομορφύνει τη ζωή του ανθρώπου.

Ακολουθήστε με

Συνεργάτες

Δρ. Κατερίνα Αθανασίου

Συστημική Σύμβουλος, Θεραπεύτρια, Coach Dr. Katherine Athanasiou Systemic Counselling & Therapy, Coaching & Training Visionary Social Entrepreneur.

Έμπνευση

«Ό,τι θελήσετε, ό,τι ζητήσετε, υπάρχει πάντας ένας δρόμος να το πετύχετε. Ο δικός σας!»

Επικοινωνία

Τ: 215 215 19 46  /  210 32 10 146
E: drkatherineathanasiou@gmail.com

Ακολουθήστε με

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Pin It on Pinterest

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης