215 215 19 46 (Ώρες 9:00-21:00) drkatherineathanasiou@gmail.com

Wellness Retreats

Ο όρος retreat σημαίνει καταφύγιο, ένα ιδιωτικό μέρος όπου μπορείς να απομονωθείς και να απολαύσεις μερικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Eίναι η νέα τάση διακοπών παγκοσμίως, όπου συνδυάζονται οι διακοπές σύντομης ή μεγαλύτερης διάρκειας, με θεματικές δραστηριότητες ή ενημέρωση και γνώση. Υπάρχουν σε συνδυασμό με διάφορες δραστηριότητες όπως: Yoga Retreats, διαλογισμού, αποτοξίνωσης, ψυχοθεραπευτικά, αθλητικά, εκπαιδευτικά. Είναι οι νέοι διέξοδοι διαφυγής από την καθημερινότητα και έχουν σαν στόχο να νιώσουμε ευεξία και να ανεβάσουμε την διάθεσή μας. Θα έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

«Ο οργανισμός μας καταπονείται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής στις πόλεις. Το ίδιο και η ψυχή μας. Κατά καιρούς χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό διάλλειμα ανάπαυσης στη ζωή μας».

 

Wellness Retreats και ψυχική ισορροπία

Είτε γιατί χρειάζεστε κάτι πιο βαθύ, για να χαλαρώσει ο νους σας από τις καθημερινές ευθύνες, είτε γιατί είστε σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής σας που θέλετε να ξεπεράσετε κάποια δύσκολη κατάσταση, είτε γιατί απλά θέλετε να έρθετε σε επαφή με την φύση, το retreat είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκουραστείτε. Να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Να αποκτήσετε μεγαλύτερη συνειδητότητα στη ζωή σας. Να απολαύσετε την φύση και να δείτε τα οφέλη της άμεσα στον εαυτό σας.

Όταν βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον κοντά στη φύση, όλα αποκτούν διαφορετικό νόημα. Το μυαλό και το σώμα ξεκουράζονται, ενώ η ψυχή βρίσκει τρόπους να γαληνέψει και να ευχαριστηθεί. Είμαστε πιο διαθέσιμοι, πιο δεκτικοί, στη νέα πληροφορία και στην συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει μέσα μας αλλά και γύρω μας.

Όταν οι δραστηριότητες είναι στοχευμένες και έχουν κάποιο σκοπό, βοηθάνε στην πραγματικότητα τον οργανισμό μας να ξεκουραστεί καθώς μας γεμίζουν ενέργεια και αισιοδοξία. Ο καθένας προσωπικά ξεκουράζετε με τον δικό του τύπο δραστηριότητας. Διαλέξτε αυτό που σας πηγαίνει καλύτερα, φτιάξτε βαλίτσες και φύγατε….

Το «ταξίδι» είναι ο προορισμός σας…

Αυτοί είναι οι λόγοι που αποφάσισα ότι τα σύντομα ή μεγαλύτερης διάρκειας Retreats, θα έχουν βασική θέση στις υπηρεσίες που προσφέρω.
Είτε διοργανώνονται από εμάς, είτε σε συνεργασία με άλλους, σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε Retreats που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε με

Συνεργάτες

Pin It on Pinterest

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης