βρες το αλλο σου … ολοκληρο

Με την Δρ. Κατερίνα Αθανασίου, Mindset Motivator , Συστημική Σύμβουλο / Ψυχοθεραπεύτρια

Ένα χαρούμενο βιωματικό σεμινάριο, για την αναζήτηση ευτυχισμένων συντροφικών σχέσεων στο σύγχρονο κόσμο. Για αυτούς που δεν περιμένουν η ευτυχία να τους χτυπήσει την πόρτα, αλλά κατευθύνονται προς την σωστή πόρτα.

Συμμετοχή: 20€/άτομο

Απαραίτητη η κράτηση θέσης πριν το σεμινάριο.

Παρασκευή 6 Ιουλίου, 18:00-20:00μμ

Αίθουσα Κε.Συ.Θε.Σ: Ελ. Ζωγράφου 1 & Δωδώνης 14, (1ος όρ.) Ιωάννινα

Τετάρτη 4 Ιουλίου, 19:00 – 21:00μμ

Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, 10554, Αθήνα

Μάθε περισσότερα

Όλοι μας ψάχνουμε την ολοκλήρωση μέσα από την Αγάπη. Το ταξίδι είναι συναρπαστικό και ίσως για κάποιους, το τέλος αναμενόμενο. Είναι άραγε;

– Πώς θα βρω τι θέλω από τον σύντροφό μου;
– Πώς θα βρω τον κατάλληλο άνθρωπο για εμένα;
– Πώς αυτό γίνεται πράξη;

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης συντροφικής σχέσης.

«Την ολοκλήρωση και την Αγάπη θα τη βρούμε πρώτα μέσα μας».

Σελ Σιλβερσταϊν,

H ολοκλήρωση και ευτυχία μας, είναι πρωτίστως μια προσωπική υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να μας την επιβάλει  ή ακόμα και να μας τη χαρίσει «έξωθεν». Η συν-ύπαρξη χρειάζεται δύο … όχι δυο μισά, αλλά δυο ολόκληρα. Δύο ολόκληρα που συμπορεύονται από αγάπη, όχι από ανάγκη ούτε από συμφέρον. Δυο ολόκληρα που τα ενώνει η επιλογή.

Αν έτσι αντικρίσουμε τη ζωή μας, ίσως πάψουμε να μεμψιμοιρούμε, να τα βάζουμε με τους άλλους, να είμαστε απαθείς ή μοιρολάτρες. Αν δεν περιμένουμε την ευτυχία να μας χτυπήσει την πόρτα, αλλά τραβήξουμε εμείς κατά κει, αν μη τι άλλο, σίγουρα στο τέλος, όποιο κι αν είναι, θα έχουμε κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι…

Δρ. Κατερίνα Αθανασίου

Η Δρ. Κατερίνα Αθανασίου, είναι πιστοποιημένη Συστημική Σύμβουλος και Θεραπεύτρια για οικογένειες και ευρύτερα ανθρώπινα συστήματα.  Είναι αναγνωρισμένο μέλος της E.F.T.A. (European Family Therapy Association) και της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ατομική και οικογενειακή θεραπεία και την ανάπτυξη προγραμμάτων προσωπικής ανάπτυξης, ενώ σχεδιάζει και οργανώνει σεμινάρια ευεξίας στο χώρο της εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης.

Έχει προσωπική εμπειρία ως επιχειρηματίας στο χώρο της εμπλουτισμένης εκπαίδευσης μέσα από διεθνή δίκτυα Franchise, έντονη κοινωνική δράση και είναι συν-ιδρύτρια του Κε.Συ.Θε.Σ. Ασχολείται επίσης με την υποστήριξη και ανάπτυξη επιχειρηματιών, καθώς και με προγράμματα ανάπτυξης για εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ζει και εργάζεται κυρίως στην Αθήνα, ενώ λατρεύει να ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, να γνωρίζει νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Για πληροφορίες και για να κλείσετε ατομική συνεδρία μαζί της,
αφήστε μήνυμα στο +30 215 2151946

Email: drkatherineathanasiou@gmail.com

Websitewww.drkatherineathanasiou.com

Ωράριο Επικοινωνίας:  καθημερινά 9:00-21:00.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
Skip to content