Σχετικά με εμένα

Δρ. Κατερίνα Αθανασίου, Συστημική Συμβουλευτική & Θεραπεία
Systemic Counselling, Wellness Coaching, Seminars & Training,
Special Project Management

dr-katerina-athanasiou-profil-picΕπιθυμία μου είναι, μέσα από τις ιστοσελίδες αυτές, να βρείτε την έμπνευση, το κίνητρο που χρειάζεστε για να προχωρήσετε δυναμικά και αποφασιστικά στη ζωή σας. Να κάνετε τις επιλογές που εσείς επιθυμείτε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Αποστολή μου είναι να στηρίξω, να εμπνεύσω και να ανοίξω δρόμους σκέψης, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, χωρίς σύνορα και όρια, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, την υγεία, την ευεξία, την ψυχική τους ισορροπία και να ζήσουν αρμονικά με το περιβάλλον τους.

Στόχος μου είναι να προσφέρω υποστήριξη σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωή τους καθημερινά. Την προσωπική, την επαγγελματική, την οικογενειακή. Να βελτιώσουν την υγεία τους και την σχέση με τον εαυτό τους και με τους σημαντικούς ανθρώπους γύρω τους. Να πάνε ένα βήμα παραπέρα στη ζωή, σε όποιον τομέα επιθυμούν.

«Αν δεν βοηθήσετε εσείς τον εαυτό σας, τότε ποιος περιμένετε να το κάνει για εσάς»;

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να πάρετε είναι:
«Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου, να αλλάξει κάτι».

Η δεύτερη απόφαση είναι να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και προς τα πού θέλετε να πάτε.

Ο ίδιος όμως. Κανένας θεραπευτής, coach, ψυχολόγος, ψυχίατρος, γιατρός, φίλος, γονιός, δεν θα πρέπει να το κάνει για εσένα. Στο δρόμο θα βρεθεί υποστήριξη. Οι αποφάσεις όμως θα είναι δικές σας.

Είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω και να σας βοηθήσω στο δρόμο που εσείς θα επιλέξετε.

Ένας δικός σας άνθρωπος, που θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνεται τι θέλετε, γιατί το θέλετε, πώς θα το πετύχετε και πώς θα το διατηρήσετε.

«Αν είχες όλη την βοήθεια του κόσμου, αν αποκλειόταν να αποτύχεις στη ζωή σου, τι είναι αυτό που πραγματικά, βαθιά μέσα σου, θα ήθελες να πετύχεις στη ζωή σου;»

Είμαι εδώ, για να στηρίξω το επόμενο βήμα σου. Να σου φωτίσω μονοπάτια που δεν είχες δει μέχρι τώρα. Να πετάξεις αντιλήψεις, πιστεύω και ιδέες που δεν σου χρειάζονται πια. Να σου ανοίξω ένα παράθυρο στον κόσμο, ώστε να δεις νέες δυνατότητες για εσένα. Και τότε όλα μπορούν να συμβούν….

Ως Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ξέρω καλά πως, ό,τι θελήσετε, ό,τι ονειρεύεστε, υπάρχει πάντα ένας δρόμος να το πετύχετε! Ο δικός σας.

Έχετε γεννηθεί με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να πετύχετε τα όνειρά σας. Το μόνο που μπορεί να χρειάζεστε επιπλέον, είναι να βρείτε τον τρόπο να ενεργοποιήσετε τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε. Ίσως τα έχετε όλα και απλώς χρειάζεστε να τα αναγνωρίσετε για να νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι.

Ίσως χρειάζεστε να δουλέψετε λίγο ακόμη με τον εαυτό σας, για να πάτε πιο κοντά στους βαθύτερους στόχους σας.

Ίσως χρειάζεστε να κάνετε ένα καλύτερο ξεκαθάρισμα. Να πετάξετε ότι δεν χρειάζεστε πια και καλλιεργήσετε ή να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας.

Δρ. Κατερίνα Αθανασίου

Υποστήριξη ατόμων, ομάδων και οργανισμών για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους στους τομείς των σχέσεων, της υγείας, της εργασίας και της ευημερίας τους γενικότερα

«Κάνε το επόμενο βήμα σου. Μικρό ή μεγάλο, θα είναι το δικό σου βήμα».

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
Skip to content