ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ

Με την Τζίνα Θανοπούλου (ΕDM, MA Harvard University), Συμβουλευτική Ψυχολόγο
και την Δρ. Κατερίνα Αθανασίου, Συστημική Σύμβουλο – Ψυχοθεραπεύτρια.

OPEN DAY: ΠΕΜΠΤΗ 6/4

(Ελεύθερη είσοδος κατόπιν δήλωσης συμμετοχής,
περιορισμένος αρ. μέχρι 8 άτομα)

Με χαρά σας προσκαλούμε στις νέες ομάδες δημιουργίας και διαχείρισης σχέσεων την ΠΕΜΠΤΗ 6/4, 18:30 – 20:30 στο Π. Ψυχικό όπου θα μοιραστούμε Mυστικά για την δημιουργία & διατήρηση Καλύτερων Σχέσεων.

Για πληροφορίες του χώρου και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο drkatherineathanasiou@gmail.com και στο ginagthanopoulou@gmail.com
ή καλέστε στο 215 215 19 46.Πέμπτη 6/4, 18:30 – 20:30
Είσοδος ελεύθερη

(κατόπιν κράτησης θέσης)Κόστος σεμιναρίων: 150€ /κύκλος 5 συναντήσεων.
Περιορισμένος αριθμός ατόμων ανά ομάδα.

Επόμενες συναντήσεις: Δευτέρα 10/4, 24/4, 8/5, 22/5
Ώρα: 18:30 – 20:30 

 


Δρ. Κατερίνα  Αθανασίου,
Συστημική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας,
Training & Coaching

Η Δρ. Κατερίνα Αθανασίου, είναι πιστοποιημένη Συστημική Σύμβουλος και οικογενειακή θεραπεύτρια. Έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική Συμβουλευτική & Θεραπεία από την Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης Ανθρωπίνων Συστημάτων (ΕΣΥΘΕΠΑΣ) και στο μοντέλο Appreciative Inquiry από το Κέντρο Συστημικής Συμβουλευτικής και το Kensigton Consultation Center. Η Δρ. Κ. Αθανασίου, χρησιμοποιεί κατά βάση την προσέγγιση της «Σύντομης Εστιασμένης σε Λύσεις Θεραπείας» (Brief Solution Focus Therapy), ενώ εμπλουτίζει τις θεραπείες και τα σεμινάρια της με τεχνικές από το χώρο της Θετικής Ψυχολογίας, της παρακινητικής συνέντευξης (Motivational Interviewing) και του Systemic Coaching.Είναι ιδρυτικό μέλος της ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ.Σ. (Κέντρο Συστημικής Θεραπείας & Συμβουλευτικής), αναγνωρισμένο μέλος της EFTA (European Family Therapist Association).

Η Δρ. Κ. Αθανασίου συνεργάζεται με:
  • Impact Hub Athens: Καραϊσκάκη 28, (μετρό Μοναστηράκι), Αθήνα.
  • ΑΒΗ Medical Group, Γλυφάδα, Κολωνάκι (210 8949090).
Email:drkatherineathanasiou@gmail.com,
Website: www.drkatherineaathanasiou.comΚινητό: 6937 261 555  Γραφείο: 215 215 1946.

ΤΖΙΝΑ Γ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ed.M., M.A. HARVARD University
Συμβουλευτική Ψυχολόγος Παιδιών, Εφήβων, Οικογένειας, Ζευγαριών.

Η κ. Τζίνα Γ. Θανοπούλου, είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος. Στο Harvard University, Graduate School of Education (HGSE)  εξειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική Παιδιών,  Εφήβων  σε «Ρίσκο» & Μαθησιακές Δυσκολίες, (ΔΕΠΥ), (Risk & Prevention Psychology & Learning Differences, ADHD), καθώς & στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στη Γυναικεία Ψυχολογία, Εικόνα Σώματος και στις Διατροφικές Διαταραχές.

Είναι Έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) & μέλος του Δ.Σ., καθώς και Τακτικό, Έγκριτο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕCA). Eπίσης είναι μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας, American Psychological Association APA από το 1996.

Eίναι μέλος του Σύλλογος Αποφοίτων του Παν. Harvard στην Ελλάδα, (Harvard Alumni Association, HAA) και & Αντιπρόσωπος του Ελληνικού Harvard Club στο International  European Harvard Alumni Association, European Leaders Club. Ήταν 17 χρόνια Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής του ISA / TASIS. Για 4 χρόνια ήταν Συμβουλευτική Ψυχολόγος του Κέντρου Συμβουλευτικής του PIERCE College, Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Έχει διοργανώσει στο LIFE CLINIC GROUP σειρά Σεμιναρίων, PARENTOLOGY (σεμινάρια για Γονείς) και το ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΑΖΙ (σεμινάρια για Ζευγάρια). Διατηρεί το Ιδιωτικό γραφείο της, όπου υποστηρίζει ζευγάρια, γονείς, εφήβους και παιδιά.
Έχει βραβευθεί από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για την προσφορά της στην Συμβουλευτική και στον εθελοντισμό.

 Email:ginagthanopoulou@gmail.com
Website: www.ginagcounseling.comΚινητό: 6945 541188,  Γραφείο: 210-6744907

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
Skip to content