Όροι & Προϋποθέσεις Αγοράς Online Υπηρεσιών μας

Όλες οι συνεδρίες δεσμεύονται από τους Όρους Εμπιστευτικότητας και Απορρήτου σύμφωνα με τον κανονισμό Δεδομένων GDPR που ισχύει για το επάγγελμα των Συμβούλων Ψυχικής Υγείας και της Διαδικασίες και Πολιτικές της Εταιρίας «Αικατερίνη Αθανασίου & Συνεργάτες ΙΚΕ». Διάβασε εδώ και συμφώνησε με τους ειδικούς Όρους Εμπιστευτικότητας και Απορρήτου.

Αναγνωρίζω ότι τα προϊόντα Best of ME 5, Best of Me 10 και Ready to Fly, καθώς και τα Webinars, δεν υποκαθιστούν προγράμματα ψυχοθεραπείας ή ψυχολογικής υποστήριξης για σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας. Μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά, με παρακολούθηση ειδικού ψυχικής υγείας, κατόπιν συνεννόησης μαζί του.

ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ GDPR.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι Online Συνεδρίες προσφέρονται μέσα από την πλατφόρμα του ΖΟΟΜ ή άλλη εκπαιδευτική πλατφόρμα για εξ αποστάσεως επικοινωνία.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, συμπληρώνετε και αποστέλλετε αυτόματα την Φόρμα Γνωριμίας με τα στοιχεία σας.

Εκπρόσωπος της εταιρίας μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα την λάβουμε, για να κλείσετε το ραντεβού της συνεδρίας σας, την ώρα και ημέρα που σας βολεύει με ειδικό Σύμβουλο.

Την ημέρα του ραντεβού σας, θα λάβετε e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό για να συνδεθείτε στην αίθουσα ZOOM. Καλό είναι να βρίσκεστε εκεί  μερικά λεπτά νωρίτερα. Φροντίστε να βρίσκεσαι σε έναν ήσυχο χώρο, με καλή σύνδεση Internet, ακουστικά, χαρτί και στυλό. Η σύνδεση μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει Internet σύνδεση με εικόνα και ήχο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ:

Οι Υπηρεσίες μας παρέχονται κατόπιν προεξόφλησης μέσω των Τρόπων Πληρωμής που εμφανίζονται παραπάνω.

Μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Αθανασίου Αικατερίνη & ΣΙΑ ΙΚΕ.

Μέσω πιστωτικής κάρτα διαμέσου της πλατφόρμας Viva Wallet.

Μέσω συστήματος Paypal.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Η συνεδρία διαρκεί 50’ και γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον θεραπευτή / Σύμβουλό σας.

Οι συνεδρίες υλοποιούνται μέσα σε διάστημα το αργότερο δύο (2) μηνών από την ημερομηνία της πρώτης συνεδρίας.
Οι συνεδρίες ορίζονται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 9μ.μ., ώρα Ελλάδας.

Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής της ώρας συνεδρίας σε διεθνές ωράριο, ή Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννόησης με τον θεραπευτή.

Για τα Online ψυχομετρικά τεστ, ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις του δικτυακού τόπου και συνεργάτη μας https://www.testbiz.gr/licence

Οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας, προαγοράζονται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εξαίρεση στην Επιστροφή χρημάτων είναι δυνατόν να υπάρξει:
Α. Πριν την έναρξη της 1ης συνεδρίας (μη χρήση της υπηρεσίας) και μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του πακέτου.
Β. Μετά από την 1η συνεδρία, μπορεί να αιτηθείτε την επιστροφή ενός μέρους του συνολικού ποσού, μέχρι το τέλος της 2ης συνεδρίας σε συνεννόηση με την Εταιρία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ/ΑΡΓΟΠΟΡΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

Σε περίπτωση ανάγκης για ακύρωση ή/ και μετάθεση της συνεδρίας σας, οφείλετε να ενημερώνετε για αυτό τον Σύμβουλό σας τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Σε αντίθετη περίπτωση, η συνεδρία αυτή αφαιρείται από τον συνολικό αριθμό συνεδριών που δικαιούστε. Εξαιρούνται σοβαρά και απρόοπτα γεγονότα, όπως ατύχημα ή άλλο απρόοπτο. Στην περίπτωση που προσέλθετε με καθυστέρηση στη συνεδρία, η χρονική διάρκεια αυτής δεν παρατείνεται πέραν της ώρας λήξης που έχει προκαθοριστεί, εκτός εάν άλλως συμφωνηθεί με τον Σύμβουλό σας.

 

Όροι Εμπιστευτικότητας και Απορρήτου

Έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε τις Online Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της εταιρίας Αικατερίνης Αθανασίου & Συνεργάτες ΙΚΕ. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δύναται να περιλαμβάνουν αξιολόγηση του αιτήματός σας, βραχύχρονες συμβουλευτικές παρεμβάσεις με συγκεκριμένο αριθμό συνεδριών, παραπομπή του αιτήματός σας σε ειδικούς ψυχικής υγείας. Η συμμετοχή σας είναι αυτόβουλη.

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αναγνωρίζω ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Επιχείρηση «Αθανασίου Αικατερίνη & Συνεργάτες ΙΚΕ», ως υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συμμορφώνεται πλήρως με την αντίστοιχη νομοθεσία και διατηρεί ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ, σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που λαμβάνετε. Η απόφασή σας να αξιοποιήσετε τις Υπηρεσίες είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση και σε κανέναν δεν αποκαλύπτεται οτιδήποτε λεχθεί εκ μέρους σας, παρά μόνον στον υπεύθυνο Σύμβουλο και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

 Το Επαγγελματικό Απόρρητο αίρεται μόνο κατόπιν:

α) Απειλής κατά της ζωής ή της σωματικής ακεραιότητας, της δικής σας ή άλλου προσώπου.

β) Νόμου ή Δικαστικής Εντολής που το επιβάλλουν.
Η αποθήκευση και τήρηση από την Επιχείρηση «Αθανασίου Αικατερίνη & Συνεργάτες ΙΚΕ», των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, θα διαρκέσει για διάστημα ισχύος 3 ετών εκτός εάν νέα διάταξη νόμου επιβάλλει διαφορετικό χρονικό διάστημα.

Η Επιχείρηση επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με μοναδικό σκοπό την παροχή ψυχολογικής ή συμβουλευτικής υποστήριξης προς εσάς και της βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η νομική βάση για την επεξεργασία αυτή είναι η συγκατάθεσή σας. Οποτεδήποτε επιθυμείτε, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς, όμως, να επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας η οποία πραγματοποιήθηκε από εμάς πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση του σκοπού της παρούσας σύμβασης, δεδομένου ότι διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η εκ μέρους μας παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης προς εσάς. Αποδέκτες των δεδομένων σας είναι οι κλινικοί συνεργάτες της Εταιρίας, οι οποίοι και σας υποστηρίζουν στη Συμβουλευτική Υπηρεσία.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε έγγραφο αίτημα στην εταιρία μας, για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων που σας αφορούν ή για να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Τα δικαιώματα αυτά μπορείτε να τα ασκήσετε, είτε με την αποστολή επιστολής στη διεύθυνση: Ελ. Ζωγράφου 1 & Δωδώνης 14, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρίας (kesythes@gmail.com ). Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί την υποβολή καταγγελίας, είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Δνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε σε ηλεκτρονική μορφή (www.dpa.gr). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα της ΑΠΔΠΧ, τυχόν υποβολή έγγραφου παραπόνου/καταγγελίας προς την ΑΠΔΠΧ πραγματοποιείται αφού υποβληθεί σχετικό παράπονο προς την Εταιρεία.

 Δηλώνω υπεύθυνα ότι ενημερώθηκα πλήρως σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων, κατανοώ όλους τους όρους που περιγράφονται παραπάνω και τους αποδέχομαι στο σύνολό τους με σκοπό τη συμμετοχή μου στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram
Skip to content